ÖPPNA INTE ditt tredje öga om du.. 11 anledningar!

Det tredje ögat, vårt sjätte sinne och chakra – En portal till högre intuition, visdom och kunskap.
Det tredje ögat även känt som tallkottkörteln (the pineal gland på engelska) är placerat mitt emellan våra två hjärnhalvor, stor som en halv ärta.
Även kallat för själens frö, pannchakrat och centrat för klarseende, klarhörande och klartkännande.
Här produceras melatonin som bland annat hjälper till med våran dygnsrytm.
Men det tredje ögat anses också vara våran dörr in till andra dimensioner och högre medvetande!
Ämnet DMT (dimetyltryptamine) frigörs i tallkottkörteln när vi bland annat drömmer vilket gör att vi kan uppleva våra drömmar färgstarka och intensiva.
När ‘nära döden upplevelser’ har inträffat så har DMT frigjorts i kroppen och det spekuleras i att DMT är bundet till våran själ då man har mätt att det förekommer i högre halter när vi föds, sover och dör.

Dimetyltryptamine är alltså kopplat till det inre seendet och kan upplevas ännu starkare genom ett shamanskt te från Amazonas, även kallat Ayahusca – ‘Själens vin’.
Det har sedan 1800-talet tillverkats i Sydamerika av två komponenter, två växter, där den ena innehåller DMT och den andra skapar en väg för det in i våran kropp så att vi kan behålla effekten av det längre. Kroppen bryter ner rent DMT på ett fåtal minuter utan den andra växtens hjälp så tillsammans skapar dom alltså brygden Ayahuasca.
Brygden är extremt öppnande för det tredje ögat och beskrivningen av upplevelsen som varar i ett par timmar kan liknas med flera år av terapi. Den är alltså även helande, för själen.
Ayahuasca expanderar ditt medvetande och öppnar dig, väcker dig.
Jag har själv varit på en ayahusca-ceremoni och jag berättar gärna mer om den och min upplevelse om ni är intresserade av ämnet. ♡

 

 

Här nedan följer 11 anledningar till varför du EJ bör öppna ditt tredje öga!

Öppna inte ditt tredje öga om du.. älskar verkligheten som du lever i just nu!
Anser du att ett fullt normalt och vanligt liv inte är tråkigt?
Tänk inte ens tanken på att öppna det.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte är öppen för att ta del av olika nivåer av nya dimensioner och verkligheter. Om du är nöjd med ditt medvetande som det är nu, blinka inte ens.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte vill följa dina drömmar, ditt inre kall och ge upp ditt 07-16 jobb. Vill du hellre räta in dig i ledet och göra det du blir tillsagd så gör du helt rätt i att låta ditt tredje öga förbli stängt.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte vill ge upp processad mat och halvfabrikat med låga vibrationer då det kommer att ge dig insikt i vad dessa intag gör mot kroppen och hur det kalkar igen din sinnen.

Öppna inte ditt tredje öga om du..  inte vill se inse allas lika värde och enigheten, att allt liv egentligen är ett och att vi alla hör ihop. När det tredje ögat öppnas så får det oss att vilja ta ansvar för våran kropp och för våra liv genom kost, tankar och värderingar. Är du inte mottaglig för den här typen av information så blunda bara.

Öppna inte ditt tredje öga om du..
inte vill väcka din intuition för inre seende, hörande och kännande.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte vill ge upp tv, nyheter, skvaller osv. Om du är beroende av det och inte vill ge upp det? Öppna inte ditt tredje öga för det kommer att lyfta dig ur soffan och få dig att tänka och ifrågasätta det du tittar på. Det får dig att läsa mellan raderna och se underliggande meddelanden och dåliga energier

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte vill inse hur mycket kraft du egentligen besitter! Öppna det inte om du inte är villig att ge upp allt det som samhället ber dig om och hur det styr dit och ditt liv.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. känner att du redan vet allt.
Om du inte vill veta vilka vi är, vad våran planet är och om du inte vill inse att du sedan födseln har blivit berättad för vad du ska tänka tro känna eller lita på.. Öppna det inte. När det tredje ögat öppnas så kommer du snabbt att inse att du bara rört vid ytan på de vi kallar för upplysningen.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. inte vill ge upp ytliga relationer och vänner.
Att vakna upp och hitta sin sanning passar inte alla omkring dig. Så vill du behålla allt som det är? Låt då bli.

Öppna inte ditt tredje öga om du.. vill fortsätta leva i tron om att du är din kropp och att själen inte existerar. Vill du inte bemästra astralresor, astralprojektion och ut-ur-kroppen-upplevelser så återgå till din vardag bara.

Om dessa punkter INTE stämmer in på dig så kommer det snart att komma en uppföljare till det här inlägget där jag berättar om hur du ÖPPNAR ditt tredje öga. Kommentera gärna om du har frågor rörande ämnet!
Jag önskar er en helt fantastisk fredag.♡

47 thoughts on “ÖPPNA INTE ditt tredje öga om du.. 11 anledningar!

 1. Så underbart skrivet, jag har ett stort leende på läpparna :-d
  Tack fina du för all klokskap och kunskap du delar med dig av!
  Ha en jättefin dag!
  Alltid kärlek <3

  1. Tack, jag tror att jag är redan där. Har redan öppnat tredje ögat och misstänker att den har alltid varit öppen. Känner igen mig i nästan alla situationer du beskriver och just nu är jag inne i processen, med alla mina sinne. Men vill gärna höra hur din process var steg för steg. Namaste 🙏🏼

  1. Jag har alltid velat öppna mitt 3dje öga. Fick en upplysning om att jag skulle uttala thor ( men uttaget, typ thooooooor)5 går.
   Jag har gjort det några gånger men jag ser inte mer ändå.
   Jag vill vara mer öppen och vill öppna mer av allt.

 2. Jag tycker vi alla behöver öppna upp håller på men vet inte hur jag ska kunna hålla det öppet längre tid. 🌹❤️

 3. Jag har alltid velat öppna mitt 3dje öga. Fick en upplysning om att jag skulle uttala thor ( men uttaget, typ thooooooor)5 går.
  Jag har gjort det några gånger men jag ser inte mer ändå.
  Jag vill vara mer öppen och vill öppna mer av allt.

 4. Så galet bra skrivet! Ser med spänning fram mot nästa inlägg där man får lära sig öppnar upp. Och hoppas du skriver hur man gör för att hålla det öppet också. :)kram

  1. Det är så spännande och intressant! Håll utkik efter inlägget, det kommer under nästa vecka. Kram ♡

 5. Sitter oxå med ett leende på läpparna. Vill inte: titta på tv, äta halvfabrikat stå i ledet 7-16 yttliga kI takter osv …följer gärna fortsättningen

 6. Jag är Mer än Intresserad av detta ämne – vill Veta och lära mig mer. Tackar ödmjukaste 💞🙏Ulrika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *